Фільтр сесій міської ради

22 сесія міської ради 25.10.2017: Рішення міської ради

Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна яхт-клубу по вул.Лісозаводській,1а від ТОВ “СОЦІАЛЬНІ ІНІЦІАТИВИ ЗАПОРІЖЖЯ”  та подальше його використання

№ 45 від 25.10.2017 Дата оприлюднення 01.11.2017

        Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.1 Закону України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, ст.319 Цивільного кодексу України та ст.ст.136,137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення та надані документи ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “СОЦІАЛЬНІ ІНІЦІАТИВИ ЗАПОРІЖЖЯ”, враховуючи висновки департаменту спорту, сім'ї  та молоді Запорізької міської ради, комунальної установи “Заводський районний фізкультурно - оздоровчий комплекс” та комунального підприємства “Водоканал”, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Прийняти  до  комунальної  власності  територіальної  громади м.Запоріжжя об'єкти нерухомого майна, основні засоби та інші необоротні матеріальні активи від ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІ-ДАЛЬНІСТЮ “СОЦІАЛЬНІ ІНІЦІАТИВИ ЗАПОРІЖЖЯ”  згідно з додатками 1,2,3,4 до рішення.

        2. Закріпити майно, зазначене в додатках 1,2,3 до рішення, на праві оперативного управління за комунальною установою “Заводський районний фізкультурно - спортивний комплекс”.

        3. Закріпити майно, зазначене в додатку 4 до рішення, на праві господарського відання за комунальним підприємством “Водоканал”.

        4. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна яхт-клубу по вул.Лісозаводській,1а, зазначеного в додатках 1,2,3,4 даного рішення з подальшою передачею його в оперативне управління кому-нальної установи “Заводський районний фізкультурно-спортивний комплекс” та господарське відання комунального підприємства “Водоканал”, відповідно.

        5. Департаменту спорту, сім'ї  та молоді Запорізької міської ради, кому-нальній установі “Заводський районний фізкультурно-спортивний комплекс” здійснити заходи щодо проведення державної реєстрації права комунальної власності на об'єкти нерухомого майна, згідно з додатком 1 до рішення, та перереєстрації автотранспортних та водних транспортних засобів, зазначених в додатку 3 до рішення, за територіальною громадою м.Запоріжжя в особі Запорізької міської ради.

        6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника  міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступників    міського   голови  з  питань   діяльності  виконавчих  органів  ради Пустоварова А.І. та  Бородая О.М,  постійну  комісію з  питань  комунальної власності,  ресурсів,  приватизації,  архітектури  та  земельних  відносин відносин (Чумаченко І.М.), та постійну комісію з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Зайцев В.О.).

 

Міський голова                                                                                                         В.В.Буряк