Фільтр сесій міської ради

22 сесія міської ради 25.10.2017: Рішення міської ради

Про звернення депутатів Запорізької міської ради до Голови Верховної Ради України, Голови комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Народних депутатів України, Прем’єр-міністра України щодо недопуску розгляду та прийняття Законопроекту «Про здійснення державного контролю за відповідністю рішень органів місцевого самоврядування Конституції та законам України» у пропонованій урядом редакції

№ 12 від 25.10.2017 Дата оприлюднення 03.11.2017

     Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

     1. Прийняти звернення депутатів Запорізької міської ради до Голови Верховної Ради України, Голови комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Народних депутатів України, Прем’єр-міністра України щодо недопуску розгляду та прийняття Законопроекту «Про здійснення державного контролю за відповідністю рішень органів місцевого самоврядування Конституції та законам України» у пропонованій урядом редакції (додається).

     2. Направити зазначене звернення до Голови Верховної Ради України, Голови комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Народних депутатів України, Прем’єр-міністра України.

     3. Опублікувати це звернення в газеті «Запорозька Січ».

     4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Пидорича Р.О. та постійну комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.).

 

 

Міський голова                                                                                           В.В.Буряк

Копії документа для завантаження