Фільтр сесій міської ради

45 сесія міської ради 27.11.2019: Рішення міської ради

Про визначення виконавчого органу Запорізької міської ради, що виконуватиме функції органу управління якістю атмосферного повітря

№ 29 від 27.11.2019 Дата оприлюднення 03.12.2019

           Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про охорону атмосферного повітря», постановами Кабінету Міністрів України від 30.03.1998 №391 «Про затвердження Положення про державну систему моніторингу довкілля» та від 14.08.2019 №827 «Деякі питання здійснення державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Визначити управління з питань екологічної безпеки Запорізької міської ради виконавчим органом, що виконуватиме функції органу управління якістю атмосферного повітря.

           2. Подати інформацію про визначення виконавчого органу Запорізької міської ради, що виконуватиме функції органу управління якістю атмосферного повітря, Міністерству енергетики та захисту довкілля України.

           3. Опублікувати інформацію про визначення виконавчого органу Запорізької міської ради, що виконуватиме функції органу управління якістю атмосферного повітря, у газеті «Запорозька січ».

           4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконкому ради Омельяновича Р.А. та постійну комісію міської ради з питань екології (Басов Ю.О.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк