Фільтр сесій міської ради

46 сесія міської ради 18.12.2019 : Рішення міської ради

Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя об'єктів нерухомого майна та іншого окремого індивідуально визначеного майна від ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “МОТОР СІЧ” та подальше його використання

№ 55 від 18.12.2019 Дата оприлюднення 19.12.2019

            Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності”, Цивільним кодексом України та Господарським кодексом України, розглянувши звернення та документи, надані ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ “МОТОР СІЧ”, враховуючи пропозиції департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, комунального підприємства “Водоканал”, КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” та комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запо-ріжжя від ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “МОТОР СІЧ” об'єкти нерухомого майна та інше окреме індивідуально визначене майно дитячих садків-ясел №133 по вул.Чарівній,36а, №181 по пр.Моторобудів-ників,30 та №271 з дошкільним лікувальним закладом №233 по пр.Моторобудівників,32а, зазначене в додатках до цього рішення.

          2. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької місь-кої ради та департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна, зазначеного в додатках до даного рішення, з подальшим його закріпленням на праві оперативного управління або господарського відання за суб’єктами права комунальної власності.

          3. Доручити департаменту освіти і науки Запорізької міської ради здійснити заходи щодо проведення державної реєстрації права комунальної власності на об'єкти нерухомого майна, зазначені в додатках 1,2 до рішення, за територіальною громадою м.Запоріжжя в особі Запорізької міської ради.

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступ-ника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І., постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Чумаченко І.М.) та постійну комісію з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Зайцев В.О.).

 

 

Міський голова                                                                   В.В.Буряк

Копії документа для завантаження