Фільтр сесій міської ради

46 сесія міської ради 18.12.2019 : Рішення міської ради

Про перейменування частини вулиці Заводської від вул.Сєдова до вул.Лермонтова на вулицю Іоанна Павла ІІ в місті Запоріжжя

№ 66 від 18.12.2019 Дата оприлюднення 24.12.2019

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», на виконання протоколу від 18.04.2019 №12 засідання робочої групи з питань міської топоніміки та враховуючи громадські обговорення, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Перейменувати частину вулиці Заводської від вулиці Сєдова до вулиці Лермонтова на вулицю Іоанна Павла ІІ в місті Запоріжжя, схема розташування вулиці Іоанна Павла ІІ у Вознесенівському районі м.Запоріжжя додається.

         2. Внести зміни до Переліку найменувань урбанонімів на території міста Запоріжжя.

         3. Доручити управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради надіслати дане рішення ДП «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для включення даної назви до словника Єдиних і Державних реєстрів.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження