Фільтр сесій міської ради

46 сесія міської ради 18.12.2019 : Рішення міської ради

Про надання згоди на передачу до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області майна, яке належить територіальній громаді м.Запоріжжя та перебуває в господарському віданні (балансі) комунального підприємства “Водоканал”

№ 61 від 18.12.2019 Дата оприлюднення 24.12.2019

         Керуючись ст.ст.26,59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст.3,5 “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, ст.319 Цивільного кодексу України, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши рішення Запорізької обласної ради від 24.10.2019 №3, враховуючи згоду департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та комунального підприємства “Водоканал”, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Надати згоду на передачу до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області майна права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя, яке перебуває в господарському віданні комунального підприємства “Водоканал” та зазначене в додатках 1,2,3,4 до цього рішення.

         2. Передати до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області майно права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя, зазначене в додатках 1,2,3,4 до цього рішення.

         3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та комунальному підприємству “Водоканал” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо передачі до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області майна, зазначеного в додатках 1,2,3,4 до цього рішення.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                      В.В.Буряк

Копії документа для завантаження