Фільтр сесій міської ради

46 сесія міської ради 18.12.2019 : Рішення міської ради

Про затвердження переліку видів робіт та об’єктів по м. Запоріжжю, на яких будуть відбувати покарання особи, засуджені до громадських робіт у 2020 році

№ 52 від 18.12.2019 Дата оприлюднення 26.12.2019

            Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення рівня боротьби зі злочинністю, забезпечення громадського порядку, згідно зі ст.56 Кримінального кодексу України та ст. 30¹, 321³ Кодексу України про адміністративні правопорушення для визначення видів суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом покладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити перелік видів робіт та об'єктів по м. Запоріжжю, на яких будуть відбувати покарання особи, засуджені до громадських робіт у відповідності зі ст.56 Кримінального кодексу України та ст. 30¹, 321³ Кодексу України про адміністративні правопорушення (додається).

            2. Керівникам підприємств, де правопорушники будуть відбувати громадські роботи взяти до уваги норми ст. 321³ Кодексу України про адміністративні правопорушення.

            3. Визнати таким, що втратило чинність рішення Запорізької міської ради від 30.01.2019 № 29 «Про затвердження переліку видів робіт та об’єктів по м. Запоріжжю, на яких будуть відбувати покарання особи, засуджені до громадських робіт у 2019 році».

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О. та постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк

Копії документа для завантаження