Фільтр сесій міської ради

46 сесія міської ради 18.12.2019 : Рішення міської ради

Про звернення депутатів Запорізької міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України про неприпустимість прийняття Верховною Радою законопроекту №2367 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо збільшення ставок екологічного податку з метою проведення додаткових заходів, що сприятимуть зміцненню здоров'я та покращенню медико-санітарного забезпечення громадян України

№ 72 від 18.12.2019 Дата оприлюднення 27.12.2019

         Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Прийняти звернення депутатів Запорізької міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України про неприпустимість прийняття Верховною Радою законопроекту №2367 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо збільшення ставок екологічного податку з метою проведення додаткових заходів, що сприятимуть зміцненню здоров'я та покращенню медико-санітарного забезпечення громадян України (додається).

         2. Направити зазначене звернення до Кабінету Міністрів України.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Пидорича Р.О. та комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.).

 

 

Міський голова                                                                                 В.В.Буряк