Фільтр сесій міської ради

46 сесія міської ради 18.12.2019 : Рішення міської ради

Про звернення депутатів Запорізької міської ради до Кабінету Міністрів України щодо прискорення прийняття постанови «Про затвердження порядку безоплатної передачі земельних ділянок, на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкова територія, що перебувають у спільній сумісній власності власників квартир та нежитлових приміщень у будинку, у власність або постійне користування співвласниками багатоквартирного будинку

№ 69 від 18.12.2019 Дата оприлюднення 27.12.2019

         Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Прийняти звернення депутатів Запорізької міської ради до Кабінету Міністрів України щодо прискорення прийняття постанови «Про затвердження порядку безоплатної передачі земельних ділянок, на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкова територія, що перебувають у спільній сумісній власності власників квартир та нежитлових приміщень у будинку, у власність або постійне користування співвласниками багатоквартирного будинку (додається).

         2. Направити зазначене звернення до Кабінету Міністрів України.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Пидорича Р.О. та комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.).

 

 

Міський голова                                                                                   В.В.Буряк