Фільтр сесій міської ради

46 сесія міської ради 18.12.2019 : Рішення міської ради

Про внесення змін до Міської цільової Програми будівництва сміттєзбиральних майданчиків для твердих побутових відходів та їх роздільного збору в місті Запоріжжі на 2018-2021 роки, затвердженої рішенням міської ради від 26.09.2018 №23

№ 67 від 18.12.2019 Дата оприлюднення 30.01.2020

         Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», «Про відходи», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження правил надання послуг з вивезення побутових відходів», з метою створення умов, що сприятимуть забезпеченню ефективного збирання побутових відходів та поліпшення екологічної ситуації у м. Запоріжжі, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Внести зміни до Міської цільової Програми будівництва сміттєзбиральних майданчиків для твердих побутових відходів та їх роздільного збору в місті Запоріжжі на 2018-2021 роки, затвердженої рішенням міської ради від 26.09.2018 №23, виклавши її в новій редакції (додається).

         2. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М. та на постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

 

Міський голова                                                                      В.В.Буряк

Копії документа для завантаження