Фільтр сесій міської ради

46 сесія міської ради 18.12.2019 : Рішення міської ради

Про збільшення швидкості руху транспортних засобів на Прибережній автомагістралі до 70 км/год в період з 01 квітня до 01 листопада

№ 68 від 18.12.2019 Дата оприлюднення 03.02.2020

             Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільні дороги», Про дорожній рух», з метою збільшення пропускної спроможності Прибережної автомагістралі, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Збільшити швидкість руху транспортних засобів вздовж Прибережної автомагістралі до 70 км/год в період з 01 квітня до 01 листопада.

             2. Районним адміністраціям Запорізької міської ради по Вознесенівському, Олександрівському та Комунарському районах:

             2.1. Розробити та погодити з Управлінням патрульної поліції в Запорізькій області і затвердити у передбаченому законодавством порядку схеми організації дорожнього руху з встановленням необхідних дорожніх знаків та нанесенням відповідної дорожньої розмітки вздовж Прибережної автомагістралі.

             2.2. Встановити дорожні знаки, які визначають дозволену швидкість руху транспортних засобів вздовж Прибережної автомагістралі відповідно до схем, розроблених, погоджених та затверджених відповідно підпункту 2.1 пункту 2 цього рішення.

             3. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації міської ради оприлюднити інформацію через засоби масової інформації щодо організації дорожнього руху.

             4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О. та на постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                 В.В.Буряк