Фільтр сесій міської ради

49 сесія міської ради 25.03.2020: Рішення міської ради

Про надання згоди на передачу засобів індивідуального захисту та діагностичних наборів державній установі “Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України”

№ 43 від 25.03.2020 Дата оприлюднення 31.03.2020

           Керуючись рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 13.03.2020 “Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, затвердженим Указом Президента України від 13.03.2020 №87, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи спільний наказ Департаменту охорони здоров'я Запорізької обласної державної адміністрації та державної установи “Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України” від 28.01.2020 №67/15 (зі змінами), розглянувши звернення державної установи “Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України”, пропозиції комунального некомерційного підприємства “Міська лікарня №6” Запорізької міської ради, комунального некомерційного підприємства “Міська дитяча лікарня №5” Запорізької міської ради та департаменту охорони здоров'я Запорізької міської ради, з метою невідкладного забезпечення готовності лікувально-профілактичних закладів для надання медичної допомоги хворим на COVID-19 та створення резервів медичного обладнання, лікарських засобів та виробів медичного призначення, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Надати згоду на передачу державній установі “Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України” засобів індивідуального захисту та діагностичних наборів, зазначених в додатку до рішення.

           2. Передати державній установі “Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України” засоби індивідуального захисту та діагностичні набори, зазначені в додатку до цього рішення.

           3. Департаменту охорони здоров'я Запорізької міської ради, комунальному некомерційному підприємству “Міська лікарня №6” Запорізької міської ради, комунальному некомерційному підприємству “Міська дитяча лікарня №5” Запорізької  міської  ради  здійснити  заходи  щодо  передачі  державній  установі “Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України” засобів індивідуального захисту та діагностичних наборів, зазначених в додатку до цього рішення.

           4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І., постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Чумаченко І.М.) та постійну комісію з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення (Маляренко А.Є.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження