Фільтр сесій міської ради

49 сесія міської ради 25.03.2020: Рішення міської ради

Про звернення депутатів Запорізької міської ради до Прем'єр-міністра України, голови Верховної Ради України, депутатів Верховної Ради України щодо подовження строку оснащення вузлами комерційного обліку житлових будівель та внесення змін до Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» від 02.08.2017

№ 45 від 25.03.2020 Дата оприлюднення 31.03.2020

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Прийняти звернення депутатів Запорізької міської ради до Прем'єр-міністра України, голови Верховної Ради України, депутатів Верховної Ради України щодо подовження строку оснащення вузлами комерційного обліку житлових будівель та внесення змін до  Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» від 02.08.2017 (додається).

         2. Направити зазначене звернення до Прем'єр-міністра України, голови Верховної ради України, депутатів Верховної Ради України.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Пидорича Р.О. та комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.).

 

 

Міський голова                                                                 В.В.Буряк