Фільтр сесій міської ради

49 сесія міської ради 25.03.2020: Рішення міської ради

Про звернення депутатів Запорізької міської ради до Запорізької обласної ради щодо внесення і розгляду на сесії 26.03.2020 року питання утримання функціонування госпітального відділення Запорізької обласної клінічної лікарні, у форматі окремого повноцінного відділення на 3-му поверсі головного корпусу запорізької обласної клінічної лікарні, за рахунок обласного бюджету протягом 2020 року

№ 48 від 25.03.2020 Дата оприлюднення 31.03.2020

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Прийняти звернення депутатів Запорізької міської ради до Запорізької обласної ради щодо внесення і розгляду на сесії 26.03.2020 року питання утримання функціонування госпітального відділення Запорізької обласної клінічної лікарні, у форматі окремого повноцінного відділення на 3-му поверсі головного корпусу запорізької обласної клінічної лікарні, за рахунок обласного бюджету протягом 2020 року (додається).

         2. Направити зазначене звернення до Запорізької обласної ради.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Пидорича Р.О. та комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.).

 

 

Міський голова                                                                 В.В.Буряк

Копії документа для завантаження