Фільтр сесій міської ради

49 сесія міської ради 25.03.2020: Рішення міської ради

Про надання дозволу на укладення публічного договору з індивідуальними споживачами

№ 49 від 25.03.2020 Дата оприлюднення 14.04.2020

            Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», Постанови Кабінету Міністрів України №690 від 05.07.19р. «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення», Постанови Кабінету Міністрів України №1182 від 11.12.19р. «Про затвердження Правил надання послуги з постачання гарячої води та типових договорів про надання послуг з постачання гарячої води», Постанови Кабінету Міністрів України №830 від 21.08.19р. «Про затвердження Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії», на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», враховуючи протокол місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя від 11.03.2020 № 5, Рішення виконавчого комітету №89 від 12.03.2020 «Про запобігання поширенню на території м.Запоріжжя коронавірусу COVID-19» та з метою зведення до мінімуму контакту між людьми для недопущення поширення вірусу, для повноцінного та відповідної якості надання житлово-комунальних послуг, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Дозволити комунальному підприємству «Водоканал» укласти публічний договір з індивідуальним споживачем про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (без обслуговування внутрішньобудинкових систем) з власниками, користувачами житлових та нежитлових приміщень та про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення у будівлі, приміщення якої є самостійними об’єктами нерухомого майна.

            2. Дозволити Концерну «Міські теплові мережі» укласти публічний договір з індивідуальним споживачем про  надання послуг у будівлі, приміщення якої є самостійними об’єктами нерухомого майна, та про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

            3. Комунальному підприємству «Водоканал» та Концерну «Міські теплові мережі»:

            3.1. Укладати публічні договори, зазначені у п.1,2 цього рішення, відповідно до типових форм, затверджених у встановленому порядку, шляхом оприлюднення їх  в офіційних засобах масової інформації.

            3.2. Провести роз'яснювально-інформативну роботу зі співвласниками, користувачами багатоквартирних будинків та власниками, користувачами приватних домоволодінь щодо опублікування публічного договору.

            3.3. В поточній роботі за окремими зверненнями співвласників, користувачів багатоквартирних будинків та приватних домоволодінь забезпечити укладання договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення  в письмовій формі.

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г. та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф).

 

 

Міський голова                                                                  В.В.Буряк