Фільтр сесій міської ради

50 сесія міської ради 27.05.2020: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення міської ради від 28.08.2019 №40 «Про затвердження переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону) окремими лотами та надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою»

№ 42 від 27.05.2020 Дата оприлюднення 03.06.2020

         Керуючись Земельним кодексом України, законами України «Про землеустрій», «Про оренду землі», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення ефективного використання земельного фонду міста Запоріжжя та залучення додаткових коштів до місцевого бюджету, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Внести зміни до рішення міської ради від 28.08.2019 №40 «Про затвердження переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону) окремими лотами та надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою», а саме:

         1.1. Затвердити Перелік земельних ділянок, призначених для продажу права оренди на земельних торгах (у формі аукціону) окремими лотами в новій редакції (додається).

         2. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для земельних ділянок, які визначені для продажу права оренди на земельних торгах (у формі аукціону):

         - земельній ділянці площею 0,4000 га по вул.Перемоги (біля Вірменської церкви по вул.Перемоги, 76) для розташування закладу ресторанного господарства;

         - земельній ділянці площею 0,6000 га по вул.Перемоги (поруч з ринком «Вознесенівський базар» по вул.Перемоги, 72) для розташування багатоквартирного житлового будинку.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                    В.В.Буряк

Копії документа для завантаження