Фільтр сесій міської ради

50 сесія міської ради 27.05.2020: Рішення міської ради

Про заходи щодо підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва

№ 59 від 27.05.2020 Дата оприлюднення 16.06.2020

              Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва для пом’якшення негативних наслідків заходів, впроваджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

              1. Доручити департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва міської ради та департаменту фінансової та бюджетної політики міської ради розробити порядок часткової компенсації відсотків за залученими кредитами суб’єктам малого та середнього підприємництва за рахунок коштів бюджету міста та подати його на розгляд виконавчого комітету міської ради.

              2. Доручити департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва міської ради підготувати проєкт рішення міської ради про внесення зміни до Програми фінансування деяких заходів щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва у місті Запоріжжі на 2020 рік, затвердженої рішенням міської ради від 18.12.2019 №36 (зі змінами), та передбачити в межах загального обсягу коштів за програмою реалізацію заходів, зазначених в пункті 1 даного рішення .

              3. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Омельяновича Р.А., постійну комісію Запорізької міської ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі, послуг та захисту прав споживачів (Афанасьєв О.В.).

 

 

Міський голова                                                                  В.В.Буряк