Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/12/2011

Рішення виконавчого комітету від 22.12.2011 № 555/14 «Про виключення кімнати в комунальній квартирі №2 по вул.Карпенка-Карого,5 із числа службової житлової площі комунального підприємства „Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №3”»

Керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні" та п.6 Положення про порядок надання службових житлових приміщень і корис-тування ними в Українській РСР, розглянувши клопотання комунального підприємства „Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №3" від 11.11.2011 №05-01/2546 про виключення кімнати в комунальній квартирі №2 по вул. Карпенка-Карого,5 із числа службової житлової площі, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1 Виключити кімнату в дев'ятикімнатній комунальній квартирі №2 по вул. Карпенка-Карого,5 із числа службової житлової площі комунального підприємства „Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №3", так як відпала потреба у такому її використанні.

2 Департаменту житлового господарства та розподілу житлової площі міської ради оформити ордер на кімнату в дев'ятикімнатній квартирі №2 житловою площею 6,79 кв.м. (загальною-22,43 кв.м.) по вул. Карпенка-Карого,5 електромонтеру 4 розряду з обслуговування електрообладнання КП „ВРЕЖО №3" Шмойлову Михайлу Івановичу, одному.

3 Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Іванова А.В.

 

 

Міський голова                                                                       О.Ч.Сін

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення