Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

05/01/2011

Рішення виконавчого комітету від 05.01.2011 № 1 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення»

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.2006 № 955 «Про затвердження Порядку формування тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води», постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 14.12.2010 № 1816 «Про затвердження тарифів на теплову енергію Концерну «Міські теплові мережі» (м. Запоріжжя)» виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

            1. Встановити з 06.01.2011 тарифи Концерну «Міські теплові мережі» на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення згідно з додатком.

            2. Вважати такими, що втратили чинність з 06.01.2011:

            2.1 додаток 2 до рішення виконавчого комітету міської ради від 28.04.2010 №192 «Про встановлення тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і підігріву питної  води для населення»;

            2.2 додаток 2 до рішення виконавчого комітету міської ради від 28.07.2008 №327 «Про встановлення базових тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення, затвердження загальних вказівок до базових тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення».

            3 Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

4 Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І.

 

 

Міський голова                                                                                                О.Ч. Сін 


 

 

 

 

Додаток

до рішення виконавчого

комітету міської ради

05.01.2011 № 1

 

Тарифи

Концерну «Міські теплові мережі»

на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення

 

№ п/п

Назва послуги

Тарифи для населення

од. виміру

з ПДВ, грн.

1

2

3

4

1.

Централізоване опалення:

1.1

за наявності приладів обліку

 

 

1.1.1

плата за одиницю приєднаного теплового навантаження (абонентська плата)

м2

1,02*

1.1.2

плата за спожиту теплову енергію

Гкал

193,824**

1.2

за відсутністю приладів обліку

 

 

1.2.1

плата за одиницю приєднаного теплового навантаження (абонентська плата)

м2

1,02*

1.2.2

плата за спожиту теплову енергію

м2

4,506**

2.

Підігрів питної води

 

 

2.1

за наявності будинкових приладів обліку теплової енергії

Гкал

233,856

2.2

за відсутності будинкових приладів обліку теплової енергії

м3

10,23***

 

Примітки:

            1 Тарифи встановлено на підставі розрахункових матеріалів, наданих Концерном «Міські теплові мережі», та на підставі розміру тарифів, затверджених постановою Національної комісії регулювання електроенергетики України від 14.12.2010 № 1816 «Про затвердження тарифів на теплову енергію Концерну «Міські теплові мережі» (м. Запоріжжя)».

            2  У тарифах на послуги з централізованого опалення та підігріву питної води для населення враховано витрати виконавця послуг (Концерну «Міські теплові мережі»). 

  * плата за приєднане теплове навантаження застосовується за 1 м2  опалювальної площі у місяць протягом року; 

** плата за спожиту теплову енергію застосовується протягом опалювального періоду, а в неопалювальний період – плата за теплову енергію не нараховується;

*** тариф застосовується за послуги з підігріву питної води, кількість якої визначається за показаннями квартирних приладів обліку, а за їх відсутності - за нормами споживання.

 

 

Керуючий справами виконкому ради                                                               З.М. Бойко