Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/11/2010

Рішення виконавчого комітету від 25.11.2010 № 557 «Про тариф на автобусному маршруті загального користування №3 «4-й Південний мкрн. - вул. Гарнізонна» в режимі маршрутного таксі»

 

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про ціни та ціноутворення», постановою Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 №1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)», наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 17.11.2009 №1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», враховуючи висновок головного економічного управління міської ради, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1.   Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «Запоріж-Лідер-XXI» використовувати на маршруті №3 «4-й Південний мкрн. - вул. Гарнізонна» (режим маршрутного таксі) тариф у розмірі 2,0 грн.

2.    Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Костюченка Л.А.

 

 

В.о. міського голови
- секретар ради                                                      В.Ф. Кальцев