Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

06/10/2010

Рішення виконавчого комітету від 06.10.2010 № 479 «Про початок опалювального сезону 2010-2011 років у м. Запоріжжя»

 

 

Відповідно до статей 7, 16 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», статей 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», відповідно до рішення постійної міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя від 05.10.2010 № 20 та враховуючи різке зниження температури зовнішнього повітря зі значними коливаннями протягом доби, з метою недопущення можливого зростання соціальної напруги серед населення та погіршення стану епідеміологічної ситуації у м. Запоріжжя виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Концерну «Міські теплові мережі», підприємствам та організаціям м. Запоріжжя, здійснюючим теплопостачання, розпочати включення опалення з 06.10.2010 року.

В першу чергу - шкіл, лікарень, пологових будинків дитячих та інших закладів соціально-культурного призначення. В другу чергу - житлових будинків, підприємств та організацій.

2.Головам районних адміністрацій міської ради, управлінню житлового господарства міської ради, управлінню освіти міської ради, управлінню культури міської ради, управлінню охорони здоров'я міської ради, вжити необхідних заходів щодо запуску внутрішньо-будинкових систем опалення приміщень установ, організацій та житлових будинків.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дорофеєва О.М.

 

В.о. міського голови –
секретар міської ради                                                                    В.Ф. Кальцев