Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

31/08/2010

Рішення виконавчого комітету від 31.08.2010 № 381 «Про проведення XIV Міжнародного фестивалю козацьких бойових та традиційних мистецтв «Спас»»

 

 

 

З метою виконання рішення Запорізької обласної ради від 22.02.2007 № 13 «Про Програму розвитку козацтва в Запорізькій області на 2007-2010 роки», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Провести XIV Міжнародний фестиваль козацьких бойових та традиційних мистецтв «Спас» з 07.10.2010 по 14.10.2010.

2. Управлінню з питань фізичної культури, спорту та туризму Запорізької міської ради створити організаційний комітет та розробити план підготовки і проведення XIV Міжнародного фестивалю козацьких бойових та традиційних мистецтв «Спас», забезпечити проведення спортивної частини заходу.

3. Міському управлінню УМВС України в Запорізькій області забезпечити безпеку та правопорядок під час проведення заходу.

4. Управлінню охорони здоров'я Запорізької міської ради організувати чергування машини швидкої медичної допомоги в місцях масового скупчення глядачів.

5. Управлінню з питань внутрішньої політики Запорізької міської ради забезпечити в засобах масової інформації висвітлення проведення XIV Міжнародного фестивалю козацьких бойових та традиційних мистецтв «Спас».

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

 

 

Міський голова                                                                                                      Є.Г.Карташов