Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

31/08/2010

Рішення виконавчого комітету від 31.08.2010 № 382 «Про організацію та проведення легкоатлетичної естафети серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів, присвячених Дню фізичної культури і спорту України»

 

 

Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради на III квартал 2010 року, з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Дати згоду на проведення легкоатлетичної естафети серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів, присвяченої Дню фізичної культури і спорту України, в зв'язку з чим перекрити рух транспорту на Набережній магістралі від вул. Тюленіна до вул. Лермонтова в обох напрямках 11 вересня 2010 року з 10-00 до 11-00.

2. Управлінню з питань фізичної культури, спорту та туризму міської ради (Степаненко В.Г.) забезпечити проведення спортивної частини заходу.

3. Просити відділ ДАІ по обслуговуванню адміністративної території м.Запоріжжя забезпечити безпеку учасників змагань та дорожній рух під час проведення заходу.

4. Управлінню охорони здоров'я Запорізької міської ради організувати чергування машини швидкої медичної допомоги під час проведення заходу.

5. Управлінню з питань внутрішньої політики Запорізької міської ради забезпечити в засобах масової інформації висвітлення проведення заходу.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

 

Міський голова                                                                                  Є.Г.Карташов