Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

31/08/2010

Рішення виконавчого комітету від 31.08.2010 № 371 «Про підсумки роботи комунального підприємства «Центр управління інформаційними технологіями» за І півріччя 2010 року»

 

 

Комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями» надає послуги з технічного обслуговування комп'ютерної та офісної техніки, адмініструванню операційних систем та комп'ютерних мереж.

Відповідно до рішення Запорізької міської ради від 24.09.2008 №58 «Про затвердження Програми впровадження систем об'єктивного відеоспостереження у м. Запоріжжі на 2008 рік», комунальним підприємством «Центр управління інформаційними технологіями» було встановлено 12 відеокамер, які використовуються Запорізьким міським управлінням УМВС України в Запорізькій області.

З метою подальшого розвитку у 2010 році Запорізькою міською радою прийнято рішення від 19.05.2010 №107 «Про затвердження Програми впровадження та забезпечення працездатності систем об'єктивного відеоспостереження у м. Запоріжжі», відповідно до якого міською радою виділяється 400,0 тис.грн. на подальший розвиток та забезпечення працездатності систем об'єктивного відеоспостереження у місті Запоріжжі.

Комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями» є розробником програмного комплексу «Приватизація житлового фонду», який використовується відділами приватизації житла районних адміністрацій міської ради для ведення обліку та оформлення документів при приватизації житла, але на теперішній час програмний комплекс є морально застарілим.

За підсумками роботи комунального підприємства «Центр управління інформаційними технологіями» у І півріччі 2010 року отримано доходів 412,0 тис.грн., що на 100,0 тис.грн. більше, ніж за аналогічний період 2009 року. З них від реалізації товарів, робіт та послуг - 262,0 тис.грн.

У І півріччі 2010 року з міського бюджету підприємством було отримано фінансову підтримку на виплату поточної заробітної плати в сумі 100,0 тис.грн.

Витрати підприємства за І півріччя 2010 року складають 377,0 тис.грн., що на 12,1 тис.грн. менше ніж у І півріччі 2009 року.

Фінансовим результатом господарської діяльності підприємства за звітний період є прибуток в розмірі 37,0 тис.грн.

До державного бюджету підприємством було перераховано податків на суму 41,7 тис.грн.

Сума податків, сплачених до місцевого бюджету, складає 30,8 тис.грн., з яких: податок на прибуток-1,2 тис.грн., податок з доходів фізичних осіб - 29.5 тис.грн., комунальний податок - 0,1 тис.грн.

Перерахування в фонди соціального страхування за І півріччя 2010 року складають 77,4 тис.грн.

На підприємстві працює 10 осіб, з яких 1 особа працює за сумісництвом. З 10 працюючих осіб на підприємстві 3 працівника відносяться до адміністративно - управлінського персоналу (середня заробітна плата 3,4 тис.грн.), інші відносяться до виробничого персоналу (середня заробітна плата - 3,3 тис.грн.). Середня заробітна плата працівників на підприємстві за І півріччя 2010 року складає 3,0 тис.грн. Укомплектованість кадрів складає 69%. Фонд заробітної плати склав 180,4 тис.грн. - це 48% від загальної суми витрат.

За відповідний період працівникам підприємства видана матеріальна допомога в сумі 24,7 тис.грн. та безвідсоткова позика в сумі 7,0 тис.грн.

Станом на 01.07.2010 дебіторська заборгованість за товари, роботи та послуги складала 6,9 тис.грн., кредиторської заборгованості за товари, роботи та послуги немає.

Станом на 01.07.2010 інша дебіторська заборгованість складала 53.6 тис.грн, інша поточна кредиторська заборгованість - 23,8 тис.грн.

З метою зниження витрат підприємства в 2010 році максимально зменшено розмір надбавок та премій, скорочено витрати на відрядження адміністративному персоналу та оптимізовано витрати на інформаційно-консультаційні послуги.

Розглянувши звіт директора комунального підприємства «Центр управління інформаційними технологіями» Вороніна В.П. про роботу комунального підприємства «Центр управління інформаційними технологіями», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1.         Прийняти до відома звіт директора комунального підприємства «Центр управління інформаційними технологіями» Вороніна В.П. і визнати роботу підприємства задовільною.

2.         Директору комунального підприємства «Центр управління Інформаційними технологіями» Вороніну В.П.:

-          забезпечити надходження щоквартальних планованих обсягів коштів до бюджетів;

-          вживати заходів щодо уникнення та ліквідації дебіторської заборгованості та забезпечити беззбиткове функціонування підприємства.

3.         Спільно з районними адміністраціями Запорізької міської ради, фінансовим управлінням Запорізької міської ради, управлінням житлового господарства Запорізької міської ради, головним економічним управлінням Запорізької міської ради надати на наступне засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради проект рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради щодо порядку та визначення джерел фінансування розробки та подальшого супроводження програмного комплексу «Приватизація житлового фонду».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконкому ради Семенкова Є.О.

 

 

Міський голова                                                                                           Є.Г.Карташов