Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

31/08/2010

Рішення виконавчого комітету від 31.08.2010 № 375/1 «Про передачу об'єкта газопостачання»

 

 

Згідно з Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою подальшої експлуатації ділянки газопроводу ГЗ в районі вул. Черепична - провулок Глибокий, який входить до складу об'єкту «Розчистка русла р.Мокра Московка» виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1.Вилучити з господарського відання комунального підприємства "Управління капітального будівництва" об'єкт газопостачання, а саме ділянку газопроводу високого тиску II категорії D= 530мм в районі вул. Черепична - провулок Глибокий після перекладки, який входить до складу об'єкту «Розчистка р.Мокра Московка» загальною довжиною 92,8 п.м, з них: підземна частина - 66,8 п.м. та надземна частина, яка проходить по металевим конструкціям мосту-26,0 п.м загальною вартістю 591425,0 грн. та передати безоплатно відкритому акціонерному товариству по газопостачанню та газифікації «Запоріжгаз» на баланс для подальшої експлуатації.

2.Комунальному підприємству "Управління капітального будівництва" передати в установленому порядку, а відкритому акціонерному товариству по газопостачанню та газифікації «Запоріжгаз» прийняти ділянку, газопроводу в районі вул. Черепична - провулок Глибокий після перекладки та улаштування по металевому мосту.

З.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

 

 

Міський голова                                                                                   Є.Г.Карташов