Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29/07/2010

Рішення виконавчого комітету від 29.07.2010 № 358 «Про затвердження тарифу на послуги з утримання будинку та прибудинкової території для будинку, розташованого за адресою м. Запоріжжя, вул. Маршала Чуйкова, 17, який обслуговує комунальне підприємство «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання № 7»»

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 № 529 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання  будинків і споруд та прибудинкових територій і Типового  договору про надання послуг з утримання  будинків і споруд та прибудинкових територій» з урахуванням протоколу  № 1 загальних зборів громадян за місцем проживання по вул. Маршала Чуйкова, 17 від 05.05.2010 та враховуючи висновок головного економічного управління міської ради від 25.06.2010 № 727, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

         1. Затвердити з 01.09.2010:

         1.1. Тариф на послуги з утримання будинку та прибудинкової території для будинку, розташованого за адресою м. Запоріжжя, вул. Маршала Чуйкова, 17, який обслуговує комунальне підприємство «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання № 7» (додаток 1).

         1.2. Структуру тарифу на послуги з утримання будинку та прибудинкової території для будинку, розташованого за адресою м. Запоріжжя,                               вул. Маршала Чуйкова, 17, який обслуговує комунальне підприємство «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання № 7» (додаток 2).

         1.3. Періодичність надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території для будинку, розташованого за адресою м. Запоріжжя,                             вул. Маршала Чуйкова, 17, який обслуговує комунальне підприємство «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання № 7» (додаток 3).

         1.4. Тариф та його структуру на послуги з утримання будинку та прибудинкової території для будинку, розташованого за адресою м. Запоріжжя, вул. Маршала Чуйкова, 17, який обслуговує комунальне підприємство «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання № 7» для орендарів та власників нежитлових приміщень будинку (додаток 4).

 

         2. Дозволити комунальному підприємству «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання № 7»  здійснювати перерозподіл витрат в межах тарифу, затвердженому п. 1.1. цього рішення.

         3. Комунальному підприємству «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання № 7»:

          3.1. Здійснювати аналіз витрат відповідно до результатів фінансово-господарської діяльності наприкінці фінансового року та здійснювати перерахунки за послуги з утримання будинку та прибудинкової території відповідно до  якісних показників їх надання.

         3.2. У разі зміни ставок податків і зборів (обов’язкових платежів), рівня заробітної плати відповідно до законодавства, Генеральної та галузевої угод, цін (тарифів) на паливно-енергетичні та матеріальні ресурси  застосовувати механізм коригування тарифу, затвердженого п.1.1. цього рішення відповідно до «Порядку формування  тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 № 529.

         3.3. Щоквартально  подавати  звітні  матеріали до управління житлового господарства міської ради щодо фактичних витрат на послуги з утримання будинку та прибудинкової території з метою подальшого проведення аналізу відповідності затвердженого тарифу.

         4. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради                      оприлюднити  дане рішення у засобах масової інформації.

         5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дорофєєва О.М.

 

 

 

 

Міський голова                                                                Є.Г. Карташов

 

 

 


Прикріплені файли:

Додатки решение исполкома №358.doc