Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/06/2010

Рішення виконавчого комітету від 24.06.2010 № 268 «Про втрату чинності рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 14.04.2008 №139 «Про встановлення тарифу на послуги постачання технічної води комунального підприємства «Водоканал» м.Запоріжжя»»

         Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  на підставі звернення  комунального підприємства «Водоканал» щодо відсутності  спеціального терміну «технічна вода» в чинному законодавстві України в галузі водопровідно-каналізаційного господарства виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

         1. Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради  від 14.04.2008 №139 «Про встановлення тарифу на послуги постачання технічної води комунального підприємства «Водоканал» м.Запоріжжя» вважати таким, що втратило чинність.

         2. Регулювання тарифу на послуги постачання води, яка застосовується для потреб населення на зрощення садових дільниць,  здійснювати  на підставах та в порядку, визначених чинним законодавством України.

         3. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника головного економічного управління міської ради Новак Н.В.

 

 

Міський голова                                                                     Є.Г.Карташов