Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

31/05/2010

Рішення виконавчого комітету від 31.05.2010 № 243/2 «Про внесення змін до деяких рішень виконавчого комітету міської ради»

 

 

 Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України № 1010 від 26.07.2006 «Про затвердження порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», наказу Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.01.2006 № 7 «Про затвердження Норм утворення твердих побутових відходів для населених пунктів України, рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 19.11.2009 № 495 «Про визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів та виключення послуг з вивезення побутових відходів зі складу послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по житловому фонду комунальної власності м. Запоріжжя, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
 1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 12.09.2008 № 394 «Про введення нових норм накопичення твердих побутових відходів (ТПВ) у м. Запоріжжі» шляхом виключення слова «газове» у строчці 2 додатку «Норми накопичення твердих побутових відходів в об’єктах громадського, адміністративного, культурно-побутового призначення у м. Запоріжжі».
 2. Внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 28.01.2010 № 29/3 «Про погодження тарифів на послуги з вивезення побутових відходів, які надає ТОВ «Ремондіс Запоріжжя» у м. Запоріжжя» шляхом виключення слова «газове» у строчці 2 додатку «Тарифи на вивезення побутових відходів (у тому числі великогабаритних відходів) для населення будинків житлового фонду комунальної власності у розрахунку на 1 особу в місяць».
 3. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради оприлюднити дане рішення у засобах масової інформації.
 4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дорофєєва О.М.

Міський голова Є.Г. Карташов