Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

02/03/2010

Рішення виконавчого комітету від 02.03.2010 № 58 «Про результати перевірки Рахунковою Палатою України використання коштів на будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про власність», з метою врегулювання подальшого використання коштів державного та місцевого бюджетів, враховуючи звіт Рахункової Палати України «Про результати перевірки використання коштів субвенції з державного бюджету міському бюджету міста Запоріжжя на будівництво автомагістралі через р. Дніпро», виконавчий комітет Запорізької міської ради ВИРІШИВ:
1. Взяти до відома Інформаційну довідку про будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі (додається).
2. Головному управлінню архітектури та містобудування міської ради (Трубін В.П.), комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» (Сухомлин І.П.) підготувати та надати центральним органам виконавчої влади в установленому порядку документи щодо надання автотранспортній магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі загальнодержавного статусу.
3. Головному економічному управлінню міської ради (Новак Н.В.), комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» (Сухомлин І.П.):
3.1. Підготувати звернення до Кабінету Міністрів України, народних депутатів України щодо виділення у 2010 році з Державного бюджету України 1400,0 млн.грн. на будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі.
3.2. Продовжити контроль за використанням бюджетних коштів, виділених на будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі на всіх стадіях будівництва.
3.3. Продовжити роботу щодо залучення інвесторів на будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі.
4. Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» (Сухомлин І.П.):
4.1. Встановити відповідальних за використанням коштів при будівництві автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі.
4.2. Розробити календарний план будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі.
4.3. Перевірити виконання договірних зобов'язань акціонерного товариства закритого типу «Київсоюзшляхпроект» з виготовлення робочої документації.
4.4. Привести у відповідність до фактично виконаних робіт облік витрат по спорудженню плавучого пристрою (крану).
4.5. Вжити заходів щодо недопущення у подальшому порушень фінансової дисципліни при будівництві автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі та притягнути до відповідальності осіб, які допустили порушення фінансової дисципліни при використанні коштів державного бюджету, виділених на будівництво автомагістралі.
5. Фінансовому управлінню міської ради (Малиш В.І.), головному економічному управлінню міської ради (Новак Н.В.) при формуванні показників бюджету міста на 2010 рік внести пропозиції щодо включення коштів на фінансування автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

 

Міський голова                                                                     Є.Г. Карташов