Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

02/03/2010

Рішення виконавчого комітету від 02.03.2010 № 56 «Про затвердження розпоряджень голів районних адміністрацій Запорізької міської ради з питань закріплення за підприємствами, організаціями та установами територій для підтримання їх в належному санітарному стані у весняно-літній період 2010 року»

Згідно з законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про благоустрій населених пунктів” та з метою забезпечення належного санітарного стану шляхів, зелених зон, територій, прилеглих до підприємств, установ, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити розпорядження:
     голови Жовтневої районної адміністрації Запорізької міської ради від 02.02.2010 № 57р „Про закріплення територій за підприємствами, організаціями та установами для підтримання в належному санітарному стані у весняно-літній період 2010 року” (додається).
       голови Заводської  районної адміністрації Запорізької міської ради від 29.01.2010 № 46р „Про закріплення  за підприємствами, організаціями та установами району територій для утримання їх в належному санітарному стані у весняно-літній період 2010 року” (додається).
       голови Комунарської  районної адміністрації Запорізької міської ради від 01.02.2010 № 76р „Про закріплення  територій за підприємствами, організаціями та установами для підтримання їх в належному санітарному стані у весняно-літній період 2010 року” (додається).
      голови Ленінської  районної адміністрації Запорізької міської ради від 02.02.2010 № 109р „Про закріплення  за підприємствами, організаціями та установами району територій для утримання в належному санітарному стані у весняно-літній період 2010 року” (додається).
   голови Орджонікідзевської районної адміністрації Запорізької міської ради від 29.01.2010 № 50р „Про закріплення території за підприємствами, організаціями та установами для підтримання їх у належному санітарному стані у весняно-літній період 2010 року” (додається).
    голови Хортицької районної адміністрації Запорізької міської ради від 27.01.2010 №44р „Про закріплення  територій за підприємствами, організаціями та установами для підтримання їх в належному санітарному стані у весняно-літній період 2010 року” (додається).
     голови Шевченківської районної адміністрації Запорізької міської ради від 05.02.2010 № 104р „Про закріплення територій за підприємствами, установами та організаціями для підтримання їх в належному санітарному стані у весняно-літній період 2010 року” (додається).
         2. Зобов’язати керівників всіх підприємств, організацій та установ, незалежно від форм власності, за якими закріплені території, виконувати вищезазначені розпорядження голів районних адміністрацій по утриманню територій у належному санітарному стані. У разі відсутності можливості утримання територій підприємствам, установам, організаціям укласти договори на виконання робіт із спеціалізованими підприємствами.
         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дорофеєва О.М. та голів районних адміністрацій Запорізької міської ради.

 

Міський голова                                                                    Є.Г.Карташов