Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/12/2009

Рішення виконавчого комітету від 24.12.2009 № 555/2 «Про виключення послуг з вивезення побутових відходів зі складу послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по житловому фонду комунальної власності м. Запоріжжя»

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 № 529 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і Типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 19.11.2009 № 495 «Про визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів та виключення послуг з вивезення побутових відходів зі складу послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по житловому фонду комунальної власності м. Запоріжжя, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. З 01.01.2010 року комунальним підприємствам «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №№ 1-11, 13», «Ремонтно-експлуатаційне підприємство по обслуговуванню гуртожитків» при нарахуванні плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій не нараховувати плату за строчкою «вивезення побутових відходів».
2. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради (Коренков П.Є.) оприлюднити дане рішення у засобах масової інформації.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дорофєєва О.М.

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення