Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/12/2009

Рішення виконавчого комітету від 24.12.2009 № 532 «Про делегування функцій по похованню померлих учасників бойових дій та інвалідів війни спеціалізованому комунальному підприємству «Запорізька ритуальна служба»»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про поховання та похоронну справу» і враховуючи те, що витрати на поховання померлих учасників бойових дій і інвалідів війни та осіб, прирівняних до зазначених категорій осіб, здійснюються за рахунок коштів місцевих бюджетів наявність фактів невиконання фізичними особами-підприємцями та приватними юридичними особами – надавачами ритуальних послуг, вимог чинного законодавства щодо поховання померлих вищезазначених категорій осіб, надання ними цих послуг не в повному обсязі, надходження скарг родичів померлих осіб. Також враховуючи, що кількість померлих учасників бойових дій і інвалідів війни складає близько 4% від загальної кількості померлих, і беручи до уваги наслідки світової економічної кризи виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. З 01.01.2010 року доручити здійснювати в м. Запоріжжі поховання померлих учасників бойових дій та інвалідів війни відповідно до статті 14 Закону України «Про поховання та похоронну справу» тільки спеціалізованому комунальному підприємству «Запорізька ритуальна служба».
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дорофеєва О.М.

Міський голова Є.Г.Карташов