Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/11/2009

Рішення виконавчого комітету від 24.11.2009 № 505 «Про проведення конкурсу з визначення оператора по впровадженню системи автоматизованого платного паркування»

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні" і Кодексом України “Про адміністративні правопорушення” та з метою забезпечення належного благоустрою автомобільних доріг, збільшення пропускної спроможності проїжджої частини вулиць міста Запоріжжя, підвищення безпеки дорожнього руху, дисципліни водіїв і посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері дорожнього руху, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити Положення про порядок проведення конкурсу з визначення оператора по впровадженню системи автоматизованого платного паркування (додається).
2. Затвердити умови проведення конкурсу з визначення оператора по впровадженню системи автоматизованого платного паркування (додаються).
3. Затвердити склад конкурсного комітету з проведення конкурсу за визначенням оператора по впровадженню системи автоматизованого платного паркування (додається).
4. Затвердити розмір сплати за участь в конкурсі з визначення оператора по впровадженню системи автоматизованого платного паркування у розмірі 1700 грн.
5. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради оприлюднити в засобах масової інформації оголошення про конкурс.
6. Конкурсному комітету:
6.1. Приступити до прийому документів кандидатів для участі у конкурсі з визначення оператора по впровадженню системи автоматизованого платного паркування.
6.2. Провести конкурс з визначення оператора по впровадженню системи автоматизованого платного паркування.
7. Переможцю конкурсу з визначення оператора по впровадженню системи автоматизованого платного паркування протягом 30-ти календарних днів після проведення конкурсу надати на погодження виконавчому комітету міської ради тарифи на паркування транспортних засобів.
8.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дорофеєва О.М.

Міський голова Є.Г.Карташов

  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення виконавчого
комітету міської ради
24.11.2009 № 505

ПОЛОЖЕННЯ
про порядок проведення конкурсу з визначення оператора по впровадженню системи автоматизованого платного паркування

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1 Метою проведення конкурсу є удосконалення державної системи управління безпекою дорожнього руху, забезпечення безпечних і комфортних умов руху на вулично-дорожній мережі, забезпечення належного благоустрою автомобільних доріг, збільшення пропускної спроможності проїжджої частини автомобільних доріг і вулиць міста, підвищення безпеки дорожнього руху і дисципліни водіїв, а також вибір на конкурсних умовах підприємств, організацій і приватних осіб, здатних забезпечити необхідну якість і високу культуру надання вказаних послуг.
1.2. Об'єктом конкурсу є право укладення договору про організацію спільної співпраці щодо впровадження системи автоматизованого платного паркування в м.Запоріжжі.
1.3. Замовником є виконавчий комітет міської ради.
1.4. Для участі в конкурсі допускаються юридичні і фізичні особи, які цілком відповідають вимогам чинного законодавства України до суб'єктів господарської діяльності.

2. ПІДГОТОВКА І ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ

2.1. Конкурс є відкритим для всіх претендентів. Рішення про проведення конкурсу приймає Замовник.
2.2. Організація конкурсу та його проведення забезпечується конкурсним комітетом, створеним замовником.
2.3. До складу конкурсного комітету включаються представники Замовника, представники міського управління УМВС України в Запорізькій області та Державної податкової інспекції в Запорізькій області, а також інші зацікавлені організації.
2.4. Встановлені Замовником умови проведення конкурсу є обов'язковими для конкурсного комітету і його учасників.
2.5. Конкурсний комітет публікує в засобах масової інформації не пізніше, ніж за 15 днів до початку проведення конкурсу оголошення про проведення конкурсу, яке повинне містити наступну інформацію:
 - найменування об'єкту конкурсу;
 - основні умови надання послуг з впровадження системи автоматизованого платного паркування;
 - термін надання заяв та адреса, куди надаються документи;
 - місце, дату, час проведення конкурсу;
 - телефон для довідок.

3. НАДАННЯ ДОКУМЕНТІВ НА КОНКУРС

3.1 Претендент надає до конкурсного комітету наступні документи:
 - заява;
 - пропозиції претендента з впровадження системи автоматизованого платного паркування;
 - копію свідоцтва про реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності;
-   копію Статуту (для юридичних осіб);
-   копію штатного розпису;
- довідку Державної податкової інспекції в Запорізькій області про відсутність заборгованості претендента з податків, зборів та інших обов'язкових платежів.
3.2 Надані на конкурс документи, реєструються конкурсним комітетом в журналі обліку. Документи, представлені не в повному об'ємі, не реєструються і повертаються претенденту з вказівкою причин.

4. ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦЯ КОНКУРСУ

4.1. Рішення про результати конкурсу приймається конкурсним комітетом на закритому засіданні в присутності не менше, ніж половини його складу, відкритим голосуванням простою більшістю голосів. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови конкурсного комітету.
4.2. Рішення конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу оформляється протоколом, який підписується його головою і секретарем.
4.3. Переможцем конкурсу визнається претендент, який представив кращі пропозиції з впровадження системи автоматизованого платного паркування. У разі відмови цього претендента від укладення договору із Замовником, договір може бути укладений з претендентом, який зайняв друге місце. У разі, якщо претендент, що зайняв друге місце, відмовляється від укладення договору, конкурс вважається таким, що не відбувся.
4.4. Якщо в конкурсі прийняв участь один претендент, переможцем конкурсу може бути визнаний цей претендент.
4.5. Переможець конкурсу повинен укласти договір із Замовником і розпочати його виконання в двотижневий термін з дня отримання права на укладення договору.

Керуючий справами
виконкому ради
Є.О.Семенков

  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення виконавчого
комітету міської ради
24.11.2009 № 505

Умови проведення конкурсу

1. Вимоги до претендента:
1.1 Конкурсні пропозиції по роботі оператора з впровадження системи автоматизованого платного паркування.
1.2. Стабільність поточних платежів по заробітній платні (не нижче за середньогалузеву) до Пенсійного фонду, сплачуваних податків і обов'язкових зборів, що підтверджуються довідками на дату публікації оголошення про проведення конкурсу.
1.3. Статус юридичної або фізичної особи, зареєстрованої в податкових органах, що підтверджується відповідними документами.
2. Всі документи представляються в копіях, завірених печаткою претендента або нотаріально. За достовірність інформації і документів, представлених для участі в конкурсі, претенденти несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.
3. До участі в конкурсі не допускаються юридичні і фізичні особи, які:
3.1. Визнані банкрутами або з якими розпочато справу про банкрутство, або ліквідацію як суб'єкта підприємницької діяльності.
3.2. Представили для участі в конкурсі неправильно оформлені документи або ті, що містять недостовірну інформацію.
4. Претендент надає документи в конверті, на якому указується його назва, адреса і найменування об'єкту конкурсу, з позначкою «заява на участь в конкурсі».
5. Конверти з документами для участі в конкурсі надаються в робочий орган конкурсного комітету в особі начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Костюченка Л.А.
Робочий орган конкурсного комітету веде реєстр конвертів, що поступили від претендентів.
6. Прийом конвертів з документами на конкурс продовжується протягом 15 календарних днів з дня публікації оголошення про конкурс в засобах масової інформації.
7. Конверти з документами на конкурс розкривають безпосередньо на засіданнях конкурсного комітету.
8. У разі, якщо претендентом документи надані не в повному обсязі, конкурсний комітет на своєму засіданні приймає рішення щодо повернення їх претенденту з вказівкою причин. При цьому повернення оформляються на витягом з протоколу, який направляється претенденту.
9. Визначення переможця конкурсу:
9.1. На засідання конкурсного комітету запрошуються всі претенденти, у присутності яких оголошуються конкурсні пропозиції. Претендентам надається право обгрунтувати представлені раніше пропозиції і вносити додаткові.
9.2. Рішення про результати конкурсу приймається конкурсним комітетом на закритому засіданні в присутності не менше ніж половини його складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів. У разі рівного поділу голосів, вирішальним є голос голови конкурсного комітету.
9.4. Переможець конкурсу оголошується на відкритому засіданні конкурсного комітету із запрошенням на нього всіх претендентів, так само визначається претендент, що зайняв за результатами конкурсу друге місце.
9.5. При визначені переможця конкурсу, конкурсний комітет враховує:
-   досвід роботи у сфері надання послуг паркування;
-   використання сучасних методів у сфері паркування;
-   привабливість інвестиційних проектів;
- конкурсні пропозиції інших претендентів.
10. Компетенція робочого органу конкурсного комітету:
10.1. Підготовка засідань конкурсного комітету.
10.2.Підготовка і розсилка необхідної документації для проведення засідання конкурсного комітету.
10.3. Організація прийому конвертів з документами від претендентів для участі в конкурсі.
10.4. Забезпечення зберігання конкурсної документації протягом строку дії договорів і протоколів конкурсного комітету.
10.5. Надання роз'яснень претендентам конкурсу щодо оформлення документів для участі в конкурсі або умов конкурсу.
10.6. Підготовка договору про організацію спільної праці щодо впровадження системи автоматизованого платного паркування.
10.7. Контроль за виконанням умов договору оператором по впровадженню системи автоматизованого платного паркування.
10.8. Після прийняття виконавчим комітетом міської ради рішення про оголошення конкурсу робочий орган конкурсного комітету публікує в засобах масової інформації оголошення про конкурс відповідно до пункту 8 Положення проведення конкурсу.
10.9. Робочий орган конкурсного комітету в установленому порядку виконує доручення конкурсного комітету з перевірки достовірності, надання документів в строк, встановлений конкурсним комітетом, а також інші доручення.
11. Фінансування проведення конкурсу:
11.1. Фінансування підготовки і проведення конкурсу здійснюється за рахунок коштів, внесених претендентами як плата за участь в конкурсі.
11.2. Плата за участь в конкурсі перераховується претендентом на цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування:
одержувач – місцевий бюджет м.Запоріжжя
ЄДРПОУ – 34677145
МФО – 813015
Банк – ГУ ДКУ у Запорізькій області
код платежу – 50110000
рахунок №31513931700002
11.3. Розмір плати за участь в конкурсі встановлюється виконавчим комітетом міської ради.

Керуючий справами
виконкому ради
Є.О.Семенков

  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення виконавчого
комітету міської ради
24.11.2009 № 505

Склад конкурсного комітету по проведенню конкурсу з визначення оператора по впровадженню системи автоматизованого платного паркування

Робочий орган конкурсного комітету:

 

 

Грищенко В.Ф.

-  перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради; голова конкурсної комісії;

Костюченко Л.А.

-  начальник управління транспорту та зв'язку міської ради, секретар комісії.

Члени конкурсного комітету:

Гладченко С.М.

-  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

Дорофеєв О.М.

-  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

Гриценко В.В.

-  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

Малиш В.І.

-  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальник фінансового управління міської ради; заступник голови конкурсного комітету;

Говтвян Н.О.

•  заступник голови державної податкової адміністрації у Запорізькій області – начальник спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м.Запоріжжі (за згодою);

Долинний А.В.

-  заступник начальника міського управління ГУ УМВС України в Запорізькій області – начальник міліції громадської безпеки підполковник міліції (за згодою);

Корнієнко С.А.

- начальник юридичного відділу виконавчого комітету міської ради;

Косоріга В.Ю.

-  в.о. начальника головного економічного управління міської ради, заступник начальника головного економічного управління міської ради, начальник управління інвестиційної політики головного економічного управління міської ради;

Трубін В.П.

-  начальник головного управління архітектури та містобудування міської ради;

Боярчуков М.Б.

-  начальник управління комунального господарства міської ради;


Керуючий справами
виконкому ради
Є.О.Семенков