Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

19/11/2009

Рішення виконавчого комітету від 19.11.2009 № 471 «Про затвердження договору з організації підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету та кошторису витрат для визначення розміру плати за участь у конкурсі»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», із змінами і доповненнями, внесеними постановами Кабінету Міністрів України від 21.05.2009 року №525, від 17.07.2009 року №776 та на підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 22.10.2009 №414/2 « Про затвердження результатів конкурсу на визначення підприємства (організації) для забезпечення підготовки проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування в місті Запоріжжі », виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити:
1.1. Договір з організації підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету по проведенню конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в місті Запоріжжі (додається).
1.2. Кошторис витрат, пов'язаних з підготовкою та проведенням конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в місті Запоріжжі для ТОВ «Хортиця-2003» (додається).
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

Міський голова Є.Г.Карташов

  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення виконавчого
комітету міської ради
19.11.2009 № 471

ДОГОВ І Р
з організації підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету по проведенню конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в місті Запоріжжі

м. Запоріжжя                                                «___» ___________ 2009 року

Виконавчий комітет Запорізької міської ради, надалі «Замовник», в особі _________________________, що діє на підставі ___________________, з одного боку, та ТОВ «ХОРТИЦЯ-2003», надалі «Виконавець», в особі директора Чумак Євгенія Леонідовича, що діє на підставі Статуту, з іншого боку, які разом іменуються Сторони, уклали цей договір про наступне:

1. Предмет Договору

1.1. Виконавець зобов'язується надавати Замовнику послуги з забезпечення підготовки конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування в місті Запоріжжя (надалі за текстом «послуги»).

2. Права та обов'язки сторін

2.1. Замовник зобов'язується:
- надавати Виконавцю всю належну інформацію та документацію щодо виконання послуг;
- здійснювати у встановленому порядку згідно цього договору оплату Виконавцю за виконані послуги;
- дотримуватися умов цього договору.
2.2. Замовник має право:
- контролювати дотримання Виконавцем вимог виконання цього договору та вимог законодавства;
- виступати з ініціативою щодо внесення змін до договору.
2.3. Виконавець зобов'язується:
- проводити всі необхідні дії щодо підготовки конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування в місті Запоріжжя згідно чинного законодавства;
- підготувати усі необхідні документи щодо умов конкурсу;
- проводити перевірку достовірності наданих на конкурс документів претендентів;
- забезпечувати виконання вимог чинного законодавства України, які стосуються виконання послуг;
- дотримуватися умов цього договору.
2.4. Виконавець має право:
- виступати з ініціативою щодо внесення змін до договору.

3. Ціна і порядок розрахунків

3.1. Розрахунок за послуги вказані в п.1.1. цього договору проводиться згідно актів виконаних робіт підписаний обома сторонами.
3.2. Вартість послуг встановлюється на підставі розрахунку щодо вартості послуги, затверджених виконавчим комітетом Запорізької міської ради.
3.4. За згодою сторін не рідше одного разу на рік Замовник та Виконавець здійснюють звірку заборгованості за виконані послуги згідно договору й підписують акт звірки.

4. Відповідальність сторін та вирішення спорів

4.1. За невиконання, або неналежне виконання умов даного договору Сторони несуть відповідальність згідно з чинним законодавством України.
4.2. Усі спори, що виникають з цього Договору або пов'язані із ним, вирішуються шляхом переговорів між Сторонами.
4.3. Якщо відповідний спір не можливо вирішити шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку за встановленою підвідомчістю та підсудністю такого спору відповідно до чинного в Україні законодавства.

5. Форс-мажор

5.1. Сторона звільняється від визначеної цим Договором та (або) чинним в Україні законодавством відповідальності за повне чи часткове порушення Договору, якщо вона доведе, що таке порушення сталося внаслідок дії форс-мажорних обставин, визначених у цьому Договорі, за умови, що їх настання було засвідчено у визначеному цим Договором порядку.
5.2. Під форс-мажорними обставинами у цьому Договорі розуміються будь-які надзвичайні події зовнішнього щодо Сторін характеру, які виникають без вини Сторін, поза їх волею або всупереч волі чи бажанню Сторін, і які не можна за умови вжиття звичайних для цього заходів передбачити та не можна при всій турботливості та обачності відвернути (уникнути), включаючи (але не обмежуючись) стихійні явища природного характеру (землетруси, повені, урагани, руйнування в результаті блискавки тощо), лиха біологічного, техногенного та антропогенного походження (вибухи, пожежі, вихід з ладу машин й обладнання, масові епідемії, епізоотії, епіфітотії тощо), обставини суспільного життя (війна, воєнні дії, блокади, громадські хвилювання, прояви тероризму, масові страйки та локаути, бойкоти тощо), а також видання забороних або обмежуючих нормативних актів органів державної влади чи місцевого самоврядування, інші законні або незаконні заборонні чи обмежуючі заходи названих органів, які унеможливлюють виконання Сторонами цього Договору або тимчасово перешкоджають такому виконанню.
5.3. Якщо у зв'язку із форс-мажорними обставинами та (або) їх наслідками, за які жодна із Сторін не відповідає, виконання цього Договору є остаточно неможливим, то цей Договір вважається припиненим з моменту виникнення неможливості виконання цього Договору .

6. Дія договору

6.1. Цей Договір вважається укладеним і набирає чинності з моменту його підписання Сторонами та його скріплення печатками Сторін.
6.2. Строк цього Договору починає свій перебіг у момент, визначений у п.6.1 цього Договору та закінчується _________________________________.
6.3. Закінчення строку цього Договору не звільняє Сторони від відповідальності за його порушення, яке мало місце під час дії цього Договору.

7. Прикінцеві положення

7.1. Якщо інше прямо не передбачено цим Договором або чинним в Україні законодавством, зміни у цей Договір можуть бути внесені тільки за домовленістю Сторін, яка оформлюється письмово додатковою угодою до цього Договору.
7.2. Зміни у цей Договір набирають чинності з моменту належного оформлення Сторонами відповідної додаткової угоди до цього Договору, якщо інше не встановлено у самій додатковій угоді, цьому Договорі або у чинному в Україні законодавстві.
7.3. Якщо інше прямо не передбачено цим Договором або чинним в Україні законодавством, цей Договір може бути розірваний тільки за домовленістю Сторін, яка оформлюється додатковою угодою до цього Договору.
7.4. Цей Договір вважається розірваним з моменту належного оформлення Сторонами відповідної додаткової угоди до цього Договору, якщо інше не встановлено у самій додатковій угоді, цьому Договорі або у чинному в Україні законодавстві.
7.5. Сторони несуть повну відповідальність за правильність вказаних ними у цьому Договорі реквізитів та зобов'язуються своєчасно у письмовій формі повідомляти іншу Сторону про їх зміну, а у разі неповідомлення несуть ризик настання пов'язаних із цим несприятливих наслідків.
7.6. Цей Договір складений при повному розумінні Сторонами його умов та термінології українською мовою у двох автентичних примірниках, які мають однакову юридичну силу, – по одному для кожної із Сторін.

8. Місцезнаходження та реквізити сторін

ЗАМОВНИК :
Місцезнаходження: __________________________________________.
Поштова адреса та індекс: ____________________________________.
Телефон _________, телетайп ______________, факс _______________,
поточний рахунок N ___________________ в ______________________
____________________________________________________________,
(найменування банківської установи)
МФО ___________________, КОД ________________________. 

ВИКОНАВЕЦЬ:
Місцезнаходження: ___________________________________________.
Поштова адреса та індекс: _____________________________________.
Телефон __________, телетайп ____________, факс ________________,
поточний рахунок N ___________________ в ______________________
____________________________________________________________,
(найменування банківської установи)
МФО ___________________, КОД ________________________.

 

від ЗАМОВНИКА

 

_____________/_______________/

м. п.

 

від ВИКОНАВЦЯ

__________/______________/

м. п.

 

 

Керуючий справами
виконкому ради
Є.О.Семенков

  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення виконавчого
комітету міської ради
19.11.2009 № 471

КОШТОРИС
витрат, пов'язаних з підготовкою та проведенням конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в місті Запоріжжі для ТОВ «Хортиця-2003»

з/п

Витрати з:

Сума, грн.

1.

Підготовки пропозицій щодо об'єктів та умов конкурсу

42,36

2.

Розміщення інформації про об'єкти та умови конкурсу в засобах масової інформації

664,00

3.

Організації приймання документів

75,69

4.

Перевірки достовірності одержаної від перевізника-претендента інформації

121,39

5.

Аналізу оцінки відповідності пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу

84,72

6.

Підготовки інформаційних матеріалів для членів конкурсного комітету

52,72

7.

Доведення результатів конкурсу до відома перевізників-претендентів

3,30

8.

Подання перевізникам-претендентам інформації про участь у конкурсі

52,36

9.

Технічного забезпечення конкурсу, оренди приміщень для його проведення

33,33

10.

Виготовлення паспортів автобусних маршрутів

493,44

 

Разом

1623,31


Керуючий справами
виконкому ради
Є.О.Семенков