Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/10/2009

Рішення виконавчого комітету від 22.10.2009 № 419 «Про визначення розміру торгового місця для сплати ринкового збору та послуг ринку на ринках КП «Запоріжринок»»

Відповідно до ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись рішеннями міської ради від 23.12.2005 №5 «Про затвердження правил торгівлі на ринках » та від 27.12.2006 № 17 «Про ринковий збір», з метою визначення розміру торгового місця для сплати ринкового збору та послуг ринку на ринках комунального підприємства «Запоріжринок», виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Встановити, що розмір одного торгового місця для сплати ринкового збору на ринках КП «Запоріжринок» дорівнює одному погонному метру стола, прилавка або холодильної вітрини (ларя) та 4 квадратним метрам торгової площі при торгівлі в павільйонах (переобладнаних з лотків), кіосках, палатках, контейнерах, майданчиках з продажу товарів з автотранспортних засобів, причепів тощо.
2. Встановити, що розмір одного торгового місця для сплати послуг ринку на ринках КП «Запоріжринок» дорівнює одному погонному метру стола, прилавка або холодильної вітрини (ларя) та 2 квадратним метрам торгової площі при торгівлі в павільйонах (переобладнаних з лотків), палатках, контейнерах, майданчиках з продажу товарів з автотранспортних засобів, причепів тощо.
3. Доручити управлінню розвитку підприємництва, торгівлі та послуг міської ради (Петров М.М.) здійснити контроль за провадженням діяльності КП «Запоріжринок» по встановленню розмірів торгового місця для сплати ринкового збору та послуг ринку відповідно до даного рішення.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В.

Міський голова Є.Г.Карташов