Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/10/2009

Рішення виконавчого комітету від 22.10.2009 № 418 «Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.04.2008 № 157 „Про упорядкування лоткової торгівлі”»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про благоустрій населених пунктів» з метою упорядкування лоткової торгівлі, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
Внести доповнення до Переліку місць, заборонених для розміщення засобів пересувної торговельної мережі на території м. Запоріжжя, затвердженого рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.04.2008 №157 „Про упорядкування лоткової торгівлі” в наступній редакції:
По Орджонікідзевському району: доповнити абзацом такого змісту: «Дозволити за зазначеними адресами реалізацію хліба та хлібобулочних виробів, поп-корну».
По Жовтневому району: доповнити абзацом такого змісту: «Дозволити реалізацію живої риби за адресами: вул. Героїв Сталінграду – вул. Запорізька; вул. Героїв Сталінграду – вул. Грязнова; реалізацію продукції громадського харчування на внутрішньодворовій території по вул. Українській, 6; збір склотари на внутрішньодворових територіях по вул. Запорізькій та вул. Героїв Сталінграду, 14.

Міський голова Є.Г.Карташов