Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/10/2009

Рішення виконавчого комітету від 22.10.2009 № 416 «Про затвердження плану території ринків»

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2009 №868 та з метою упорядкування роботи ринків виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Суб'єктам господарювання, що мають право на користування земельною ділянкою, на якій розміщується ринок, до 01.11.2009 вжити заходів щодо розробки та затвердження районною адміністрацією міської ради, на території якої розташований ринок (для ринків КП «Запоріжринок» - управлінням розвитку підприємництва, торгівлі та послуг міської ради), узгодженого з головним управлінням архітектури та містобудування міської ради, плану території ринку, в якому зазначається розмір земельної ділянки, інформація про наявність правовстановлюючих документів на неї, кількість торговельних місць та займана ними площа, площа для стоянки автотранспортних засобів (із зазначенням кількості таких засобів, що можуть розміститися на стоянці), найменування, призначення і площа будівель та інших споруд, розташованих на території ринку.
2. Головному управлінню архітектури та містобудування міської ради узгодити плани територій міських ринків.
3. Районним адміністраціям міської ради:
3.1. До 01.11.2009 затвердити плани території ринків, розташованих на території району (окрім ринків КП «Запоріжринок»).
3.2. Встановити контроль за наявністю на ринках затвердженого плану території ринку.
4. Управлінню розвитку підприємництва, торгівлі та послуг міської ради до 01.11.2009 затвердити плани територій ринків КП «Запоріжринок».
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М., Гриценка В.В. та голів районних адміністрацій міської ради.

Міський голова Є.Г.Карташов