Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/10/2009

Рішення виконавчого комітету від 22.10.2009 № 417 «Про стягнення ринкового збору»

З метою упорядкування неорганізованої торгівлі, яка виникає у період масового збору та реалізації плодоовочевої продукції, поповнення бюджету міста за рахунок збільшення надходжень від ринкового збору та на підставі звернення комунального підприємства «Запоріжринок» виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Доручити адміністрації КП «Запоріжринок» у період масового збору та реалізації плодоовочевої продукції, з 1 серпня по 1 грудня щорічно:
1.1. Упорядковувати торгівлю на земельній ділянці в районі залізничного переходу на відрізку від Шевченківського торговельного майданчика до зупин-ки громадського транспорту «Заводська», розташованої напроти заводу «Іскра».
1.2. Організувати на даній території щоденне прибирання та забезпечити дотримання належного санітарного стану протягом дня.
1.3. Здійснювати стягнення з торгуючих на зазначеній земельній ділянці:
1.3.1. Ринкового збору на підставі рішення міської ради від 27.12.2006 №17 «Про ринковий збір» зі змінами та доповненнями, Правил торгівлі на ринках, Ветеринарно-санітарних правил для ринків.
1.3.2. Плати за послуги на підставі затвердженої калькуляції.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В.

Міський голова Є.Г.Карташов