Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/10/2009

Рішення виконавчого комітету від 22.10.2009 № 427 «Про контроль за організацією підприємствами-перевізниками перевезення окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті»

Для забезпечення перевезення та компенсації за перевезення окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», Бюджетним кодексом України виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1.Затвердити:
1.1.Порядок обліку підприємствами-перевізниками кількості перевезених окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті (додається).
1.2.Порядок контролю обліку підприємствами-перевізниками кількості перевезених окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті (додається).
1.3.Порядок розрахунку компенсаційних виплат за перевезення окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті (додається).
2.Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 13.03.2003 №57 «Про контроль за організацією обслуговування підприємствами міського пасажирського транспорту окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд», від 28.11.2005 №420/2 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 13.03.2003 №57 «Про контроль за організацією обслуговування підприємствами міського пасажирського транспорту окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд», від 23.11.2007 №474 «Про внесення змін до рішень виконавчого комітету міської ради від 13.03.2003 №57, від 28.11.2005 №420/2» вважати такими, що втратили чинність.
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

Міський голова Є.Г.Карташов

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення виконавчого
комітету міської ради
22.10.2009 № 427

Порядок
обліку підприємствами-перевізниками кількості перевезених окремих категорій громадян, які мають пільги на
проїзд в міському пасажирському транспорті

Для здійснення обліку кількості перевезених окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті:
1.Кондуктору (водію) вести видачу пасажирам, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті, разових квитків (з серією та номером) по формі і змісту таких, що і разові квитки загального зразку для платного проїзду громадян в міському пасажирському транспорті. Квиток для пільгового перевезення окремих категорій громадян в міському пасажирському транспорті повинен мати червону смугу по діагоналі або мати напис «пільговий». Квитки для пільгового перевезення окремих категорій громадян мають однакову з квитками загального зразку цінність і є квитками суворої звітності.
2.Кондуктору (водію) перевіряти проїзні документи та надавати разові квитки пільгового перевезення окремим категоріям громадян після пред'явлення ними документів, що надають право пільгового проїзду в міському пасажирському транспорті.
3.Кондуктору (водію) вести облік реалізації разових квитків пільгового перевезення окремих категорій громадян такий, що і облік разових квитків для платного проїзду громадян, а саме: на кінцевих зупинках маршруту заповнювати квитково-обліковий лист, для чого проставляти серію та номер квитків на початку маршруту та в кінці маршруту, в графі «Примітка» - кількість наданих квитків окремим категоріям громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті.
4.Кондуктор (водій) після кожного рейсу заповнює квитково-обліковий лист про кількість перевезених окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд, який після закінчення зміни передає до каси підприємства-перевізника, де на їх підставі відповідальна посадова особа заповнює Відомість обліку реалізованих разових квитків окремим категоріям громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті згідно з додатком.
5.Відповідальність за правильність обліку кількості перевезених окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд несе підприємство-перевізник в особі керівника та головного бухгалтера.

Керуючий справами
виконкому ради
Є.О.Семенков

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення виконавчого
комітету міської ради
22.10.2009 № 427

Порядок
контролю обліку підприємствами-перевізниками кількості перевезених окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті

Для здійснення контролю обліку кількості перевезених окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті:
1.Управлінню транспорту та зв'язку Запорізької міської ради:
1.1.Здійснювати контроль за виконанням підприємствами-перевізниками Порядку обліку підприємствами-перевізниками кількості перевезених окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті.
1.2.За результатами перевірки складати акт, копії якого надавати підприємству-перевізнику та головному розпоряднику бюджетних коштів.
1.3.Щомісячно, до 3-го числа місяця, наступного за звітним, надавати головним розпорядникам бюджетних коштів інформацію щодо виконання підприємствами-перевізниками Порядку обліку підприємствами-перевізниками кількості перевезених окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті.
2.Підприємствам-перевізникам щоденно надавати інформацію до управління транспорту та зв'язку Запорізької міської ради про випуск кількості одиниць рухомого складу на міські маршрути загального користування.

Керуючий справами
виконкому ради
Є.О.Семенков
 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення виконавчого
комітету міської ради
22.10.2009 № 427

Порядок
розрахунку компенсаційних виплат за перевезення окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в
міському пасажирському транспорті

1.Щомісячно, на підставі щоденних квитково-облікових листів, підприємства-перевізники надають Розрахунок компенсаційних виплат за перевезення окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті згідно з додатком.
Коригування розрахунку компенсаційних виплат за перевезення окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті здійснюється з урахуванням порушень по конкретному акту перевірки і відображається в наданому розрахунку.
2.Розрахунок підписується керівником та головним бухгалтером підприємства-перевізника і надається головним розпорядникам бюджетних коштів не пізніше 3-го числа місяця, наступного за звітним.
3.Відповідальність за правильність та обґрунтованість поданих розрахунків компенсаційних виплат за перевезення окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті несе підприємство-перевізник в особі керівника та головного бухгалтера.
4.Контроль за правильністю поданих розрахунків компенсаційних виплат за перевезення окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті здійснюють головні розпорядники бюджетних коштів.

Керуючий справами
виконкому ради
Є.О.Семенков
  Додаток
до Порядку обліку підприємствами-перевізниками
кількості перевезених окремих категорій громадян,
які мають пільги на проїзд в міському пасажирському
транспорті

ВІДОМІСТЬ
обліку реалізованих разових квитків окремим категоріям громадян, які мають пільги на проїзд в міському
пасажирському транспорті

№ маршруту

Дата

Кількість разових квитків, реалізованих окремим категоріям громадянам, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті

Вартість квитка

Сума, на яку реалізовано разових квитків окремим категоріям громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті

ПІБ кондуктора (водія)

Підпис кондуктора (водія)

1

2

3

4

5

6

7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Додаток
до Порядку розрахунку компенсаційних виплат
за перевезення окремих категорій громадян, які
мають пільги на проїзд в міському пасажирському
транспорті

Розрахунок
компенсаційних виплат за перевезення окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському
пасажирському транспорті

№ маршруту

Режим маршруту

Вартість проїзду

Кількість перевезених окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд в міському пасажирському транспорті

Сума компенсаційних виплат

1

2

3

4

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Підписи:
Керівник підприємства-перевізника
Головний бухгалтер