Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/09/2009

Рішення виконавчого комітету від 24.09.2009 № 365 «Про стан роботи із зверненнями громадян в управлінні житлового господарства Запорізької міської ради»

Розглянувши доповідну записку «Про стан роботи із зверненнями громадян в управлінні житлового господарства Запорізької міської ради», та з метою поліпшення ефективної роботи по зверненням громадян, підвищення якості розгляду звернень, забезпечення контролю за дотриманням вимог чинного законодавства України виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Доповідну записку про стан роботи із зверненнями громадян в управлінні житлового господарства міської ради прийняти до відома.
2. Відзначити позитивну роботу із зверненнями громадян керівників підприємства «ВРЕЖО №11» Івасюк Л.М. та комунального підприємства «ВРЕЖО №8» Забіяченка П.І.
3. Керівників комунальних підприємств «ВРЕЖО №2, 4, 6, 7, 9» Нариженка О.О., Савцова І.К., Гаврікова О.О., Жарова А.Ф., Калашника А.Г. попередити про персональну відповідальність за неналежну роботу щодо розгляду звернень громадян та контроль за їх виконанням.
4. Начальнику управління житлового господарства міської ради Охріменко Г.Л.:
4.1. Не допускати надання неоднозначних, необґрунтованих або неповних відповідей за зверненнями громадян, із порушенням строків, установлених законодавством.
4.2. Щоквартально аналізувати та узагальнювати звернення громадян, приділяючи особливу увагу аналізу повторних звернень та звернень від соціально незахищених категорій громадян.
4.3. Не допускати фактів формального підходу до розгляду порушених питань.
4.4. Продовжити проведення виїзних особистих прийомів.
4.5. До 01.12.2009 забезпечити впровадження програм по автоматизованому обліку звернень громадян в комунальних підприємствах «ВРЕЖО №3, 6, 9, 10».
4.6. З метою удосконалення роботи із зверненнями громадян провести семінар з керівниками комунальних підприємств «ВРЕЖО № 1- 11, 13», комунального підприємства «РЕПОГ» та спеціалістами, відповідальними за даний напрямок роботи (листопад 2009).
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дорофеєва О.М.

Міський голова Є.Г.Карташов