Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/09/2009

Рішення виконавчого комітету від 24.09.2009 № 364 «Про затвердження розпоряджень голів районних адміністрацій міської ради з питань закріплення за підприємствами, організаціями та установами територій для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо–зимовий період 2009– 2010 років»

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням міської ради від 13.06.2007 №10 „Про Правила благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші в м. Запоріжжі” та з метою забезпечення безперебійного руху всіх видів міського пасажирського транспорту в період снігопадів і ожеледиці, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити розпорядження голів районних адміністрацій міської ради:
Жовтневої – від 07.07.2009 № 435р “Про закріплення за підприємствами, організаціями та установами району територій для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо-зимовий період 2009-2010 років” (додається).
Заводської – від 15.06.2009 № 478р “Про закріплення за підприємствами, організаціями та установами району територій для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо-зимовий період 2009-2010 р.р.” (додається).
Комунарської – від 08.07.2009 № 1033р “Про заходи по очищенню від снігових заметів та посипці сипучими матеріалами в осінньо-зимовий період 2009-2010 років” (додається).
Ленінської – від 08.07.2009 № 1035р “Про підготовку до осінньо-зимового періоду 2009 -2010 років” (додається).
Орджонікідзевської – від 08.07.2009 № 565р “Про закріплення за підприємствами, організаціями та установами району дільниць шляхів та маршрутів міського транспорту для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо – зимовий період 2009-2010 років” (додається).
Хортицької – від 18.06.2009 №884р “Про закріплення за підприємствами, організаціями та установами територій для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо–зимовий період 2009–2010 р.р.” (додається).
Шевченківської – від 10.07.2009 № 1016р “Про закріплення за підприємствами, організаціями та установами територій для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо–зимовий період 2009-2010 р.р.” (додається).
2. Створити міський штаб для оперативного керівництва роботами по боротьбі із сніговими заметами та ожеледицею у складі:
Дорофеєв О.М. - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальник штабу;
Боярчуков М.Б. - начальник управління комунального господарства міської ради, заступник начальника штабу;
Охріменко Г.Л. - начальник управління житлового господарства міської ради, заступник начальника штабу.
Члени штабу:
Близнюк В.Д. - заступник голови Ленінської районної адміністрації міської ради;
Глущенко М.Г. - заступник голови Хортицької районної адміністрації міської ради;
Долинний А.В. - заступник начальника Запорізького міського управління ГУМВС України в Запорізькій області (за згодою);
Дронов С.М. - начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради;
Журавльов Ю.В. - заступник голови Жовтневої районної адміністрації міської ради;
Кобиляцький В.В. - заступник голови Шевченківської районної адміністрації міської ради;
Кусаков В.О. - начальник відділу Державної автомобільної інспекції з обслуговування адміністративної території м. Запоріжжя та автомобільно-технічної інспекції УДАЇ ГУМВС України в Запорізькій області (за згодою);
Мамяко В.М. - заступник голови Заводської районної адміністрації міської ради;
Хоцький В.І. - заступник голови Орджонікідзевської районної адміністрації міської ради;
Яковенко В.В. - заступник голови Комунарської районної адміністрації міської ради.
3. Надати право міському штабу у випадках стихійного лиха, пов'язаного із сніговими заметами та ожеледицею, залучати від будівельних управлінь, автогосподарств, підприємств та організацій усіх форм власності необхідну кількість робочої сили, автомашин, дорожньої і спеціальної снігоприбиральної техніки, інших необхідних механізмів.
4. Управлінню комунального господарства міської ради здійснювати оплату за виконані обсяги робіт по зимовому утриманню доріг комунальним та іншим підприємствам, з якими укладено договори, в межах бюджетних асигнувань.
5. Головам районних адміністрацій міської ради:
5.1. Здійснювати фінансування робіт по зимовому утриманню доріг за рахунок виділених асигнувань комунальним та іншим підприємствам, з якими укладено договори;
5.2. До 19.10.2009 провести нараду з керівниками підприємств, які залучені до прибирання закріплених шляхів;
5.3. До 25.10.2009 укласти договори з підприємствами, організаціями та установами на виконання робіт по очищенню та посипці сипучими матеріалами закріплених територій.
6. Управлінню комунального господарства міської ради, управлінню житлового господарства міської ради, районним адміністраціям міської ради спільно з відділом Державної автомобільної інспекції з обслуговування адміністративної території м. Запоріжжя та автомобільно-технічної інспекції УДАІ ГУМВС України в Запорізькій області до 30.10.2009 провести перевірку готовності снігоприбиральної техніки на комунальних, промислових підприємствах, організаціях, відомствах та надати інформацію до виконавчого комітету міської ради.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дорофеєва О.М. та голів районних адміністрацій міської ради.

Міський голова Є.Г.Карташов