Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/09/2009

Рішення виконавчого комітету від 24.09.2009 № 378 «Про проведення ХІІІ Міжнародного фестивалю козацьких бойових та традиційних мистецтв „Спас”»

З метою виконання рішення Запорізької обласної ради від 22.02.2007 № 13 „Про Програму розвитку козацтва в Запорізькій області на 2007-2010 роки”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Провести ХІІІ Міжнародний фестиваль козацьких бойових та традиційних мистецтв „Спас” з 08.10.2009 по 14.10.2009.
2. Управлінню з питань фізичної культури, спорту та туризму Запорізької міської ради створити організаційний комітет та розробити план підготовки і проведення ХІІІ Міжнародного фестивалю козацьких бойових та традиційних мистецтв „Спас”, забезпечити проведення спортивної частини заходу.
3. Міському управлінню УМВС України в Запорізькій області забезпечити безпеку та правопорядок під час проведення заходу.
4. Управлінню охорони здоров'я Запорізької міської ради організувати чергування машини швидкої медичної допомоги в місцях масового скупчення глядачів.
5. Управлінню з питань внутрішньої політики Запорізької міської ради забезпечити в засобах масової інформації висвітлення проведення ХІІІ Міжнародного фестивалю козацьких бойових та традиційних мистецтв „Спас”.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

Міський голова Є.Г.Карташов