Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/09/2009

Рішення виконавчого комітету від 24.09.2009 № 374/1 «Про відпуск будівельних матеріалів з місцевого резерву»

Керуючись п. 18 Порядку створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2001 №308 «Про Порядок створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків», протоколом засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя від 08.09.2009 №18 та з метою ліквідації наслідків пожежі в житловому будинку по вул. Артемівській №6 виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради відпустити комунальному підприємству «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №4» управління житлового господарства міської ради з місцевого резерву будівельних матеріалів: скло листове М-1 (4 мм) у кількості 32 м кв., шифер у кількості 86 листів, цвяхи шиферні у кількості 8,6 кг.
2. Управлінню житлового господарства міської ради надавати звітність до управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради про використання будівельних матеріалів, визначених в пункті 1.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Міський голова Є.Г.Карташов