Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/09/2009

Рішення виконавчого комітету від 24.09.2009 № 375/2 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 13.08.2009 №303 «Про проектування комунальним підприємством «Градпроект» альтанки та містка через озеро, розташоване на території парку «Вознесенівський»»

Згідно з Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв'язку з уточненням фактичних обсягів робіт по ландшафтному парку «Вознесенівський», виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 13.08.2009 №303 «Про проектування комунальним підприємством «Градпроект» альтанки та містка через озеро, розташоване на території парку «Вознесенівський»:
1.1. Назву та пункт 1 доповнити такими словами: «та благоустрою ландшафтного парку».
1.2. Викласти пункт 2 в новій редакції:
«Коммунальному підприємству «Управління капітального будівництва» (Сухомлин І.П.) забезпечити здійснення будівництва та технічного нагляду згідно з проектом».
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Міський голова Є.Г.Карташов