Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26/08/2009

Рішення виконавчого комітету від 26.08.2009 № 318 «Про тарифи на перевезення пасажирів у автобусах Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту „Запоріжелектротранс”»

Керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою забезпечення сталих пасажирських перевезень автобусами Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту „Запоріжелектротранс”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Встановити з 01.09.2009 року тарифи на перевезення пасажирів у автобусах Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту „Запоріжелектротранс”, що працюють у загальному режимі, у розмірі 1,50 грн. за одну поїздку, вартість перевезення багажу у розмірі 1,50 грн. за кожне місце багажу.
2. Підприємству „Запоріжелектротранс” додаткові надходження від збільшення тарифу направляти на виплату заробітної плати та технічне забезпечення сталої роботи автобусів підприємства.
3. Для аналізу тарифу на перевезення пасажирів у автобусах Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту „Запоріжелектротранс” підприємству щоквартально до 30 числа місяця, наступного за звітним, подавати матеріали до головного економічного управління міської ради.
4. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та управління транспорту і зв'язку міської ради (Костюченко Л.А.).

Міський голова Є.Г. Карташов