Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26/08/2009

Рішення виконавчого комітету від 26.08.2009 № 344/7 «Про розташування холодильного обладнання на території торгівельних комплексів (у складі декількох кіосків), зупинках громадського транспорту та біля окремо розташованих кіосків»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про основи містобудування», «Правилами забудови міста Запоріжжя», затвердженими рішенням міської ради від 30.11.2007 № 24, з метою наведення порядку на території торгівельних комплексів (у складі декількох кіосків), зупинках громадського транспорту та біля окремо розташованих кіосків, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Заборонити встановлення холодильного обладнання на території торгівельних комплексів (у складі декількох кіосків), зупинках громадського транспорту та біля окремо розташованих кіосків (далі-кіоски), розміщення якого не передбачене узгодженою проектною документацією.
2. Доручити районним адміністраціям міської ради:
2.1. Провести інвентаризацію кіосків з метою виявлення самовільно встановленого холодильного обладнання.
2.2. Заборонити продовження терміну дії паспортів кіосків, біля яких розташовано самовільно встановлене холодильне обладнання.
2.3. Запропонувати власникам кіосків звільнити земельні ділянки від самовільно встановленого холодильного обладнання.
3. Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.12.2008 № 580 «Про розташування холодильного обладнання на зупинках громадського транспорту та біля окремо розташованих кіосків» вважати таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та Гриценка В.В.

Міський голова Є.Г.Карташов