Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26/08/2009

Рішення виконавчого комітету від 26.08.2009 № 323 «Про відпуск будівельних матеріалів з місцевого резерву»

Керуючись п. 18 Порядку створення і використання матеріальних резер-вів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2001 №308 «Про Порядок створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків», протоколом засідання постійної міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя від 12.08.2009 №14 і з метою ліквідації наслідків пожежі в житловому будинку по вул. Вороніна №33 та вибуху в житловому будинку по вул. Вороніна №29 виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради відпустити комунальному підприємству «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №3» управління житлового господарства міської ради з місцевого резерву будівельних матеріалів скло листове М-1 ( 4 мм ) у кількості 164 м кв.
2. Управлінню житлового господарства міської ради надавати звітність до управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради про використання скла, визначеного в пункті 1.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Міський голова Є.Г.Карташов