Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/07/2009

Рішення виконавчого комітету від 23.07.2009 № 262 «Про затвердження документації для проведення конкурсу щодо визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів»

Керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 631 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з надання житлово-комунальних послуг”, рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 23.06.2009 № 235/1 “Про затвердження переліку послуг, право на здійснення яких виборюється на конкурсних засадах”, розглянувши пропозиції управління житлового господарства Запорізької міської ради – організатора конкурсу з визначення підприємства – виконавця послуг з вивезення побутових відходів, з метою створення ефективного ринкового механізму в житловому господарстві м. Запоріжжя, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити:
1.1. Конкурсну документацію на проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів (додаток 1).
1.2. Договір про надання послуги з вивезення побутових відходів з житлового фонду комунальної власності м. Запоріжжя (додаток 2).
2. Організатору конкурсу забезпечити проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів згідно з чинним законодавством та конкурсною документацією, затвердженою п.1 цього рішення.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дорофеєва О.М.

Міський голова Є.Г.Карташов

Прикріплені файли:

Dodrisp26223072009.rar