Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/07/2009

Рішення виконавчого комітету від 23.07.2009 № 259 «Про заходи щодо підготовки лікувально-профілактичних установ (закладів) м. Запоріжжя до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 року»

Запорізькою міською радою та виконавчим комітетом приділяється особлива увага галузі охорони здоров'я щодо проведення в умовах кризи всіх видів ремонту інженерних мереж, будівель та споруд лікувально-профілактичних установ та закладів міста.
З метою забезпечення функціонування лікувально-профілактичних установ (закладів) м. Запоріжжя та всебічної підготовки їх до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 року виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню охорони здоров'я Запорізької міської ради
(Севальнєва Н.О.):
1.1. Провести роботи щодо підготовки лікувально-профілактичних закладів та установ на період 2009-2010 року в межах виділених галузі охорони здоров'я міста Запоріжжя коштів.
1.2. Забезпечити організацію, відповідний технічний нагляд та належний рівень контролю за ходом капітальних ремонтів покрівель та інженерних мереж лікувально-профілактичних установ (закладів) міста.
1.3. Забезпечити дотримання та виконання керівниками лікувально-профілактичних установ (закладів) міста розроблених та затверджених заходів щодо підготовки установ та закладів до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 року.
1.4. Проводити постійно роз'яснювальну роботу, спрямовану на економію споживання паливно-енергетичних ресурсів під час опалювального сезону 2009-2010 року .
1.5. Звернути особливу увагу на підготовку санітарного транспорту лікувально-профілактичних установ (закладів) міста до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 року та на промивку мереж теплопостачання в будинках і спорудах лікувально-профілактичних установ (закладів) міста.
1.6. Під час проведення реконструкцій та капітального ремонту інженерних комунікацій і споруд у медичних установах та закладах передбачити, з метою скорочення споживання енергетичних ресурсів, впровадження новітнього інженерного обладнання, приладів, технологій та сучасних будівельних матеріалів.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

Міський голова Є.Г.Карташов