Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/04/2009

Рішення виконавчого комітету від 23.04.2009 № 155/5 «Про забезпечення сприятливих умов праці Запорізької обласної ради, Запорізької обласної державної адміністрації, Апеляційного суду Запорізької області, Державної податкової адміністрації в Запорізькій області та Запорізької міської ради»

На виконання статті 24 Закону України вiд 24.02.1994 № 4004-XII «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», беручи до уваги клопотання голови Запорізької обласної державної адміністрації Старуха О.В. від 15.04.2009 № 08-39/1122, а також враховуючи те, що проведення масових громадсько-політичних заходів біля будинків Запорізької обласної ради, Запорізької обласної державної адміністрації (пр. Леніна, 164), Апеляційного суду Запорізької області (пр. Леніна, 162), Державної податкової адміністрації в Запорізькій області (пр. Леніна, 166) та Запорізької міської ради (пр. Леніна, 206) перешкоджає нормальній роботі структурних підрозділів означених установ, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Вважати недоцільним проведення будь-яких масових громадсько-політичних заходів в робочий час з 08-00 до 18-00 години біля будинків Запорізької обласної ради та Запорізької обласної державної адміністрації (пр. Леніна, 164), Апеляційного суду Запорізької області (пр. Леніна, 162), Державної податкової адміністрації в Запорізькій області (пр. Леніна, 166) та Запорізької міської ради (пр. Леніна, 206).
2. Рекомендувати осередкам політичних партії, громадських організацій та рухів проводити будь-які масові громадсько-політичні заходи в означених місцях: площа біля цирку, площа Вознесенівська, парк Перемоги, каскад – площа біля «Райдуги».
3. Запорізькому міському управлінню УМВС України в Запорізькій області посилити роботу з профілактики правопорушень та забезпечити громадський правопорядок; разом з управлінням з питань внутрішньої політики міської ради та відділом координації роботи правоохоронних органів проводити роз'яснювальну роботу з організаторами з метою недопущення протиправних дій їх учасників.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконкому ради Семенкова Є.О.

Міський голова Є.Г.Карташов